Εξ αποστάσεως εξετάσεις Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2021

Η Σύγκλητος του ιδρύματος, στην υπ’ αριθ. 180/29.12.2020 έκτακτη συνεδρίασή της, αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, την τρέχουσα υγειονομική κρίση, τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας Covid-19, καθώς και τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, και κατόπιν διεξοδικής συζήτησης, αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή εξ αποστάσεως εξετάσεων κατά την εξεταστική περίοδο χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2020-2021.

Όλες οι οδηγίες για τα εργαλεία που θα αξιοποιηθούν από τους διδάσκοντες βρίσκονται στη σελίδα www.upnet.gr/exams, στην ενότητα “Φοιτητές”, αλλά και δεξιά στη σελίδα ανά σενάριο εξέτασης (προφορική εξέταση, γραπτή εξέταση, κτλ) και ανά εργαλείο τηλεκπαίδευσης (Zoom, Exams, Teams, Eclass, κτλ)

Ο τρόπος εξέτασης του κάθε μαθήματος καθορίζεται από τον διδάσκοντα. Οι φοιτητές θα πρέπει να ενημερωθούν από τον διδάσκοντα του κάθε μαθήματος για τον τρόπο που θα εξεταστούν.

Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτημα τεχνικής υποστήριξης εδώ. Η τηλεφωνική γραμμή για τεχνική υποστήριξη 2610997777 λειτουργεί κανονικά, όμως για να αποφύγουμε υπερφόρτωση της υπηρεσίας, παρακαλούμε τους φοιτητές να τη χρησιμοποιούν ως έσχατο μέσο και μόνο αφότου έχουν μελετήσει προσεκτικά τις οδηγίες για τα εργαλεία στη σελίδα www.upnet.gr/exams και δε μπορούν να βρουν τη λύση εκεί.

Το πρόγραμμα της εξεταστικής μπορείτε να το βρείτε εδώ.